Teksto dydis:
2021-05-05 08:52
LTU

Laikykitės arčiau tualeto,

....nes žali burokėliai superlaisvina vidurius!

2
2021-05-05 08:27
LTU

skaityt.

ne padruskinti, o pasudyti. o tos gruzdintos bulves irgi itin sveika?

1
2021-05-05 04:02
LTU

123

Vienintele bobute suprato kas parasyta, o dauguma tai berasciai.

4
2021-05-05 03:01
GBR

zz

kada bus dar "sveikesnis" saltibarsciu receptas su strucio kiausiniais?zalia buroka siulo valgyt ,kazkoks briedas...

1
2021-05-04 21:26
LTU

Fui

Vemalų blivotina privemta...skanaus kas valgo ta rausva vemala...

18
2021-05-04 21:18
LTU

pasaulio pabaiga

pasaulio pabaiga

1
2021-05-04 21:18
LTU

babute

visi skaitet ir nesupratot, reikia naudoti, nevirtus, sviezius burokelius tik padruskintus

12
2021-05-04 20:51
LTU

Nuostaba

Tai kokiam čia Lietuvos rajone jau šiųmečių burokėlių yra? Tikriausiai Palangoje užaugo.

0
2021-05-04 17:35
LTU

Įdomu

Kodėl lryte visada seniai žinomi arba labai jau niekam tikę receptai?

0
2021-05-04 17:08
ESP

Lina

Kas čia naujo? Mes visą gyvenimą tik su virtais burokėliais gaminam (žalių nevalgau). O kiaušiniai ar vištų ar putpelių skaitau jokio skirtumo.

1
2021-05-04 16:25
IRL

Na ir

Tradicinis receptas. Tik putpeliu kiaušiniu nenaudoju. O burokelius tik virtus paprastus. Nes per rūgštu marinuoti su kefyru. Taip kad Aciu uz netradicini recepta:))

3
2021-05-04 15:33
LTU

Koks čia netradicinis receptas ????

Šimtas metų tam receptui. Jeigu čia netradicinis, tai parašykit tradicinį :)))

2
2021-05-04 15:03
LTU

vireja

šaltibarščiai turi turėti lengvą rūgštelę, kaip ir karšti barščiai. Pagal autorių maistas turi būti prėskas ar kaip? Kam išradinėti tai, kas senai jau išrasta????

0
2021-05-04 14:19
LTU

ir išpilkit kiaulei

jei tokia yra

2
2021-05-04 13:53
IRL

nuo kada

i saltibarscius dedama pipiru?visai kaput zurnalistai

3
2021-05-04 12:26
DEU

Juokdariai

O kuo blogai tradiciniai saltibarsciai? Nereikia suversti viso indelio riebios grietines ir nebus tu kaloriju. Kefyras arba rugpienis puikiausiai tinka. O burokelius visuomet dedu marinuotus. Kuo blogai tas actas? Kai kurie dietologai siulo obuoliu acto po sauksta isgerti is ryto. Va kas ir man tikrai netinka, tai maisyti kefyra su pienu - cia jau ne, nes ispucia pilva nezmoniskai, iskart jauciasi, kad negerai.

2
2021-05-04 12:00
NOR

REW

JAU VISAI KUKU !

2
2021-05-04 11:44
LTU

nu ir šlamštas...

kefyras ir dar su marinuotais burokėliais. Prasto skonio tradicijos

52
2021-05-04 11:29
NLD

E

Sveikesni saltibarsciai,jus juokus megstat? Su vandeniu gal tada,ir be nieko?nu sitaip nusisneket...

3
2021-05-04 11:11
FRA

Mantas

Parasytu, kad burokelius reikia isvirti, nes feisbuko karta zaliu prisitarkuos. Seip visa gyvenima gaminu is nemarinuotu burokeliu, ir dedu cesnakiniu svogunu laiskus. Vietoje kefyro galima rugpieni naudoti. Galima marinuotu agurku ideti, jei kam reikia macnumo. Svarbiausia ipilti Borzomio ar Vytauto, ir bus liuks.

25
2021-05-04 10:57
LTU

Li

Svarbu reklamuotis, išradus dviratį, nors ir su stačiakampiais ratais...

1
2021-05-04 10:47
LTU

o kaip idomu

taip ir naudoju,o kam kefyras,jo visai nereikia

10
2021-05-04 10:46
NOR

nu ir?

Jau ir saltibarsciai nesveikas maistas?:) Kas ten nesveiko kefyras, agurkas, kiausinis, marinuoti burokeliai, krapai, virtos bulves?:) Eikit jus, klounai, ka jus valgot tik kruopas lesat uzsikasdami salota?

2
2021-05-04 10:32
NOR

nuomonė

Tai bent "naujiena". Panele, pasirausk senose receptūrose ir dviračio neišradinėk. Tokius ir dar aibę kitokių šaltibarščių gamino mano močiutė.

3
2021-05-04 10:31
GBR

Po sunkios darbo dienos

Saukstas marinuotu buroku, galas agurko, keli griezinelai zalio svoguno i kefyra ir bulviu traskuciu uzkandai- pasidarau greiciau nei nusiaunu batus! Kiausiniai, svogunu laiskai ir krapai tik sveciam.

13
2021-05-04 10:17
LTU

nesamoningas receptas

Putpeliu kiausiniai valgomi su lukstu, o zalias burokas prastai virkinamas, todel ji ir reikia marinuoti, o dar geriau - troskinti.

0
2021-05-04 10:13
LTU

Taigi

Yra toks posakis,,nors ir nežmoniškai,tačiau kitoniškai,,

1
2021-05-04 09:59
FRA

Nugi

Geriau nereikia pernykščių žalių burokėlių, jei nėra tikrai šviežių. Citrina,aišku,suminkština, bet tikrai ne tas pats kas iš lysvės tik išrauti. O šaltibarščiai yra labai sveikas maistas. Yra visko ko žmogui reikia.

2
2021-05-04 09:40
USA

Pliurza visad liks pliurza

Vergoves edalas.

39
2021-05-04 09:33
LTU

egiukas

Taukuose maudytos bulvės normalu, o lašas rūgšties ir gramas cukraus nuodai, ką dar sugalvosite?

1