Teksto dydis:
2021-10-12 08:38
LTU

O

Česnakas. Užmiršot?

0
2021-10-12 07:49
LTU

pastaba

kokia nesamone! burokeliai su jautiena - puikus sultinys, skani sriuba, tik tiek kad jautiena jau nusidazius raudonai, atskirai nevalgysi.

2
2021-10-12 06:30
LTU

Galvojau- riebaus katino

Viduriu paleidziamieji, ogi ir be jo yra kam:)

4
2021-10-11 22:04
LTU

?

Šaukštas druskos? Daugoka. Dar majonezas... Kažkaip ne taip. Kumpį virti su burokėliais nesąmonė.

4
2021-10-11 21:17
LTU

Degtineles geriausias uzkandis

Yra, manu kose, arba baltoji misraine. Kose jus palieka lengvai, o misraine graziai.

4
2021-10-11 21:11
LTU

Taip taip cia tikrai atradimas

Brokeliai su jautiena, isradinga tiesiog genealu. Dar svogunelio, druskyte pagal skoni.

4
2021-10-11 19:35
LTU

Antram komentarui

Išmok rašyti,o tada rašinėk pezalus.

5
2021-10-11 18:08
GBR

uztenka

majonezo su duona....koki sita boba marmala pastoviai siulo ....

1
2021-10-11 17:53
GBR

Pensinykas Vytas

Man tai cikras atradzimas buvo Varėnoje suvalgyta briaunuota sciklinė etnografinės su rūkytais lašinukais ir raugyntu agurkucu.

5
2021-10-11 17:37
LTU

?

Jautienos kumpis išverda per valandą? Nerealu. O kartu verdami švieži burokėliai tikrai pervirs. Gal tuomet galima į mišrainę dėt gatavos mėsos iš parduotuvės?

2