Teksto dydis:
2021-05-09 15:25
LTU

Aha

Naudingas kefyras, kurio galiojimo laikas yra trumpas. O dabartiniame ilgai galiojančiame kefyre tikriausiai nerasite nė vienos gyvos organizmui naudingos bakterijos. Taigi lieka tik fermentuotas produktas be jokios naudos organizmui

0
2021-05-09 12:03
LTU

Kristina Sruogienė

Dietologė? Kefyro gamybos technologijoje naudojamos mielės. Kūdikiams tinka natūralus rūgpienis ir jogurtas.

0
2021-05-06 09:33
LTU

Pastebėjimas

Visi fermentuoti...produktai sveiki su saiku,kodėl išskyrė kefyrą ,gal mažiau perka ?

0
2021-05-05 11:52
IRL

airijoje

kefyras labai liesas,tai imu naturalu jogurta ir maisau su tuo kefyru,gaunasi panasus i lietuviska,dar lenku maslanka skani

0
2021-05-04 19:39
NLD

Pagaliau Olandijoj atsirado kefyras

Su gumulais - visai kaip vaikystėj! Jumbo

1