Teksto dydis:
2018-09-10 21:14
LTU

7 ar žiemą

nera svieziu burokeliu ar cukiniju ar butina uzgerti actu ir uzkast cukrum

4
2018-09-10 18:56
LTU

6 actas

ir vėl su actu

4
2018-09-10 17:16
LTU

5 nj

jau kelinti metai raso ta recepta kaip kokia naujiena-dariau,nepatiko ir aplamai dabar burokelius valgau tik zalius,nevirtus ,nebent saltibarsciams keleta stiklainiu pasidarau su obuoliu sultimis,nereikia jokio acto ir cukraus...

5
2018-09-10 16:46
LTU

4 Actas yra konservantas

tinkamai užkonservuoja daržoves, kitu atveju gali atsirasti bakterijų ir susirgti botulizmu. Nuo botulizmo konservuotą maistą apsaugo pakankamas cukraus, druskos ar acto kiekis.

1
2018-09-10 16:32
LTU

3 nepatiko

kad su actu..

12
2018-09-10 15:40
LTU

2 joo

Kelinti metai darau, tikrai skanu. Tinka ir greitai sriubai, ir garnyrui. Kadangi mėgstu česnaką, kartais pabaigoje įdedu trinto česnako, plius acto pilu trečdaliu mažiau.

3
2018-09-10 15:33
LTU

1 NATUR

Kodel pilamas actas? Druska ir cukrus manau pilnai uztenka konservuot.

25