Teksto dydis:
2019-08-26 16:02
LTU

123

Darau jau daug metu tokius agurkus, tik cukraus maziau dedu, nes pirma karta tiek pridejus labai saldu gavosi.

0
2019-08-26 14:47
LTU

isbandziau

patogu, paprasta, bet daugiau turb8t nedarysiu arba keisiu proporcijas- ir acto per daug, ir cukraus, per stipru. Yra panaus receptas su kaitinimu, man skaniau ir d4l laikymosi jokiu abejoniu.

1
2019-08-26 13:35
GBR

ACIU!

receptas patiko.Na del cukraus ,druskos acto -savi skoniai.svarbu mazai terliones .

0
2019-08-25 15:09
LTU

cukrus, actas?

Brr

6
2019-08-25 13:45
LTU

Jurga

1kg agurkų dėjau 100g cukraus,o vietoj acto 1.5 arbatinio šaukštelio citrinų rūgštelės,skaniai gavosi.

1
2019-08-25 13:08
LTU

Išbandžiusi

Komentatoriams - nereikia dėti tiek cukraus! Aš dedu nedaug ir ragauju, taip, saldumas turi jaustis, visi ingredientai sudaro tokį rūgščiai saldžiai aitroką skonį - todėl jie tinka prie visko, ypač prie prėskų patiekalų. Kadangi juos konservuoja druska, cukrus, paprikos, česnakas, actas - gerai išsilaiko ir be tokio kiekio cukraus. Reikia savo galva vadovautis, o ne receptu.

0
2019-08-25 11:16
DEU

Nors nemegstu kartotis

Pasikartosiu... Pirksiu dar ir dar Suvalku biedronkoj uzkandos prie bjaurybes karcios ir uzgeralo ryte po naktines- Kada galva neskaudetu.o TU????

2
2019-08-25 09:03
UKR

Brrr

1 kg agurkų 200g cukraus! Tai čia gausis agurkų sirupas.

0
2019-08-25 07:59
LTU

Sveika mityba

Nuo tokio kiekio cukraus priaugsite svorio ir busit kaip kiaules, per ziema

4
2019-08-24 22:52
GBR

Kas bande???

Norėčiau isbandyt

1
2019-08-24 18:46
LTU

Danutei

Skystis - lieka kažkiek agurkų paleistų sulčių, actas, ištirpęs cukrus- man skysčio visuomet dar lieka. Taip marinuoju jau 10 metų. Keista, kad kiti tik dabar pradėjo.

6
2019-08-24 16:56
LTU

Danutė

Iš kur gauti to skysčio,kad sklidinai užpilti.

1