Teksto dydis:
2021-02-22 13:29
LTU

na

Neseniai buvo straipsnis, kad aliuminio induose gaminti maista yra labai nesveika...

0
2021-02-22 01:17
NOR

to DD

o tai laisvėj lašišos nebeeauga? Bent jau neberūkykit prieš komentuodami

0
2021-02-21 12:10
LTU

Folijoje esantis aliuminis

Gali sukelti demensiją

4
2021-02-21 12:07
LTU

:) to: TIKRAI NETIKIU

Jeigu neperkepi lasisos ji visai kitoko skono o kai dauguma ja kepa po puse valandos tai tada ir gaunasi neskanu

0
2021-02-21 11:27
LTU

Tikrai netikiu,

kad žuvis kepta folijoje, jau nekalbu apie lašišą patinka bent 5 procentams, - ar begali būti kas nors britkiau, ypač su lašiša.

16
2021-02-21 10:56
LTU

Siaip

Kokios jo sąsajos su Kgb

4
2021-02-21 10:49
LTU

Be cepracko matyt badas gresia???

Ar žmonės nieko nemoka ir nežino????

7
2021-02-21 10:30
LTU

Aukle

Labai geras zmogus,nuostabus tetis..negaliu atsistebeti kaip pasirinko tokia arogantiska,pikta,v8ska ir visus niekinancia moteri..

11
2021-02-21 10:18
LTU

Kaunas

Jei dar folijoje, nuode, kepa tai tegul lenda po stalu toks šefas. Negautų net bulvių skusti Prancūzijoje...

7
2021-02-21 07:28
LTU

Daržovių mažoka

Aš dedu morkų porą,papriką.

2
2021-02-21 00:26
LTU

:) to : TO :)

As kepu lasisa atskira darzoves atskirai , nors dazniausiai dazoves buna zalios. :)

5
2021-02-20 23:43
NOR

to :)

ar esi kada bandęs tokį receptą? Lašiša, padėta ant smidrų ir uždengta citrinos riekelėmis, ant kurių dar pridėta centimetro storio pomidoro griežinėliai ir visas tas storas sumuštinis įvyniota į foliją (arba kepimo rankovę- kaip kam patogiau). Ar supranti, kad lašiša per 12min net nesušils? Diletantai...

3
2021-02-20 23:30
LTU

Smalsutis

Atrodo neprastas receptas, būtinai pabandysiu. Truputį abejoju dėl citrinos, lašišos maistingumo (kaip yra komentuojančių tai dirbtinai ir nelabai aišku kaip užauginta žuvis, nors kiaulė irgi dirbtinai užauginta) ir aliuminio folijos (sunaudosi lašišai, nebeliks kepuraitei). Ir manau 200 C temperatūra per didelė, nustatyčiau mažiau ir ilgiau kepčiau. Atmetus šitas abejones, receptas atrodo puikiai.

11
2021-02-20 23:00
LTU

Gana

...jau tų seniai žinomų atradimų, primityvu!

3
2021-02-20 22:56
LTU

:)

Chebra skoni susikurkite patys rozmarinas ar ciobrelis ar cesnakas bet svarbiausia yra neperkepti zuvies, 12 minuciu kepti ikaitintoje orkaiteje viskas visa kita jusu fantazijos reikalas ... zinoma jeigu ja turite

3
2021-02-20 22:34
NOR

receptas nepilnas

pabandykite ant viršaus uždėti kokybiškų pomidorų riekeles. Iki 1cm storio. Paragavęs kitaip nebekepu. O dėl rozmarino kilo abejonės- nededu jo. Paprasčiausiai nematau skirtumo ar kepta su juo, ar be jo... :)

7
2021-02-20 22:32
FRA

Thymus

Rasoma apie rozmarino sakele o as ten (3 nuotrauka) matau čiobreliu sakele!

1
2021-02-20 22:28
LTU

:) to:NI

Cia baeris?! Darbo zmogus kuris dirba maista gali ipirkti laisvai net ikru jau siais laikais neuzdirbti bent 1000 eur tai reiskia arba visai kvailas esi arba pijokas arba labai ''protingas buvai 7 klasei ir metei mokslus ir dabar verksleni cia.... Yra visokiu mokymosi programu kur gali pakelti kvalifikacija galu gale statybose be 1000 nieks nedirba..

11
2021-02-20 22:28
NOR

to DD

nebegrybauk. Ir apsilankyk pas gydytojus, jei manai kad lašiša kenksmingesnė už lietuvišką kiaulieną,visą gyvenimą praleidusią savo mėšle- kuo anksčiau bus pradėta gydyti paranojine psichoze, tuo didesnė tikimybė suvaldyti ligą ir išvengti nemalonių jos pasekmių..

6
2021-02-20 22:25
GBR

UK sefas

smidru mazokai pagal lasisos kieki. o tokiu receptu kiekviena babute gali pasidalint

5
2021-02-20 22:09
LTU

ni

kol kapitalistai buržujai lašišomis ir erškėtai mėgaujasi, paprastas darbo žmogelis net kaulėto ešerio įpirkt neišgali!

18
2021-02-20 22:03
LTU

super to:esi labai nemalonus žmogus.

Nemaišykite nemalonus ir reiklus, norint tureti kokybe reikia buti reikliam bet neišpruseliai tai priema kaip nemalonuma :) Turbut kiekvienas nenoretu sumokejus brangiai paragauti blogo ar sugadinto patiekalo...

5
2021-02-20 22:03
NOR

eziukas ruke

...jo pats laikas kepti lashisa , kaip paprastom kruopuom neturi zmones pinigu...dar parasykit marinuotu ikru recepta...

16
2021-02-20 21:42
LTU

Sraigė

Žinau. Kepu retkarčiais taip.

3
2021-02-20 21:42
LTU

Sraigė

Žinau. Kepu retkarčiais taip.

3
2021-02-20 21:13
LTU

Folija

Nepatinka folija, vyniokit į kepimo popierių. Ai, pala, ir ten surasite toksiškų medžiagų .

4
2021-02-20 21:06
LTU

...

Folijoje?! Ir tai pataria virtuvės šefas?!

14
2021-02-20 21:03
LTU

dd

Lasisa is Norvegijos, tai grynas nuodas. Jos auginamos lasisu fermose kur seriamos antibiotikais ir chemija visokia, kad mesa igautu tam tikra atspalvi. Nieko sveiko joje nera. Kai suzinojau koks tai sh, nustojau pirkti ja parduotuvese.

20
2021-02-20 21:01
LTU

Na, jau

kepta lašišą/ar kita žuvis folijoje skani... Bet nuodytis aliuminiu kažkaip nesinori...

13
2021-02-20 20:58
COL

Tai gaminu apie 20 metų

Jokia naujiena.

1