Teksto dydis:
2021-04-21 18:59
LTU

Paprastas tarybinis batonas

tik kam jam medus recepte

0
2021-04-21 13:46
LTU

Tiktak

Taip laiko nėr, dar pradėsim duoną kept.

4
2021-04-21 12:18
COL

Na taip

Nenuostabu, kad lietuviai nutukę kaip parašai :)))

8
2021-04-21 12:10
LTU

As

Medus vietoj cukraus, nes mieles megsta salduminus. Ir dar kepu daug, visada miltus pilu i skysti, nes miltai yra ivairius...dar medus prailgina sviezuma ir yra konservantas. Nebutina I duonite ar bagetus pilti piena, uztenka vandeni.

2
2021-04-21 12:01
LTU

prie

ko čia medus tai nesupratau, man neskanu su lašiniais

7
2021-04-21 11:44
LTU

na na

Šiaip tai skystis pilamas į miltus, o ne miltai į skystį. Ir kočėlu kočioti čia visai nebūtina: išminkai ir dedi į formą. Kočėlas ir sukimas į ritinį reikalingas, jei dedi įdarą, o čia juk tik tešla be nieko.

3
2021-04-21 11:21
FRA

Baikite

Ryti duona, tuo labiau balta.

8
2021-04-21 11:11
LTU

receptarei

pilni senukai svarstykliu uz 10e, o cia vis senobiniai matai. Jei nori rimtai kepti, miltu ir vandens/skysciu proporcijos yra gana grieztos.

9
2021-04-21 11:08
LTU

KADA

įsimins, kad medaus kaitinti negalima, nes aukštoje temperatūroje suskyla, net į pavojingas medžiagas.

5