Teksto dydis:
2021-04-09 14:27
GBR

lietrycio

pidoramas i rudaja tokia kose

0
2021-04-08 09:01
LTU

Nu

Marmalas. Baba panasu jovala kiaulems uztaisydavo.

0
2021-04-07 23:29
GBR

beje

kiekmatyti nuotraukoje tai kruopos ne su darzovemis o su zole

0
2021-04-07 20:54
DEU

man tai skaniau

grikiu ar aviziniu dribsniu kose su spirguciais ir pakepintais grybais su svogunais,cesnaku,arba tokia kose pakepinti keptuveje uzbarscius tarkuoto surio,ir gardu,ir sotu!ne visos darzoves dera su kosemis,o be spirgiu tai isviso neskanu,kaip kokiu badmeciu...

0
2021-04-07 18:54
LTU

Tas Pats

Čia tas pats, kas bulves valgyti su duona.

0
2021-04-07 18:47
LTU

Grikius

Valgau retai, paprastai užpilu vakare, o ryte suvalgau. Paprastai po nakties palapinėje, kai laužo susikurti neįmanoma

0
2021-04-07 18:05
TUR

Juokas pro ašaras

Šaldytų špinatų likučiu pavidalu man dar neteko matyti, kaip ir marinuotų burokėlių. O šviežių daržovių likučius galima ir išmaningiau panaudoti, kad ir suverčiant į troškinį, omletą ar tiesiog salotas.

3
2021-04-07 18:03
LTU

teresė

Nelabai mėgstu košes, bet kartais valgau. Bet pritariu kitam komentatoriui, kad kruopų košės valgomos su riebalais, o ne su daržovėmis. Iš daržovių verdami troškiniai, kepami apkepai, bet irgi ten reikia riebaliukų. Mūsų tėvai ir seneliai virdavo košes, bet daržovių ir kruopų į vieną puodą nedėjo. Kaip sau norit- grikiai su špinatais man niekaip nedera.

8
2021-04-07 17:05
LTU

Aš pripažįstu

kruopų košę arba su spirgintas lašiniais, arba su sviestu, 50 g. žmogui. Daržovės prie košės visai nereikalingos, nebent kaip priedas prie mėsiškų patiekalų. pasisotinti reikia net su lašiniais nemažai košės, o su daržovėmis - kg vienam normaliam žmogui, arba reikės valgyti kas valandą.

6